Η νύχτα με τον Βρασίδα

Όχι,όχι.. μην πάει ο νους σας στο κακό! Ο Βρασίδας δεν ξέρω καν αν είναι όντως άντρας। Και πώς να το ανακαλύψεις αυτό(?) δεν είναι και τόσο εύκολο! Πάντως είναι χαριτωμένος και στρουμπουλός। Τώρα τα 'χει παίξει ελαφρώς γιατί εδώ και μια ώρα προσπαθεί να βγει απ' τη φάκα που έχει πιαστεί! Ναι ο Βρασίδας είναι ποντίκι και δεν κάνει click! Χρόνια είχα να δω τέτοιο ποντίκι!!!
Εκεί που surfαρά λοιπόν απόψε να σου μια ουρά που ξεπρόβαλε πίσω απ 'την κιθάρα। Ωπ' λέω σύντροφος ξενύχτης। Είπα να χρησιμοποιήσω τεχνολογικά μέσα για να έρθουμε σε επαφή γιατί είναι και γρήγορος speeder ο Βρασίδας! Έτσι επιστράτευσα τη φάκα! Δεν άργησε να πιαστεί! Και από τότε προσπαθεί να την κάνει ο παλιοχοντρέλας! Αλλά που...αφού δεν χωράει!
Αν είχα γάτα ο Βρασίδας θα ήταν ωραίος μεζές। Τώρα που δεν έχω τον συμπάθησα και λέω να τον αφήσω ελεύθερο αύριο το πρωί। Για την ώρα όμως θα μου κάνει παρέα μιας και όλα τα άλλα παιδάκια βρίσκονται στους πλανήτες τους και δεν έχουν και wi-fi για να συνεννοηθούμε
Καληνύχτα ρε Βρασίδα। Φάε το τυρί σου και αύριο πάλι ελεύθερος।

2 Responses on "Η νύχτα με τον Βρασίδα"

  1. Ανώνυμος says:

    Καλά ρε... Εχεις blog και μας το κρατάς κρυφό? Ντροπή! Τι απέγινε τελικά ο Βρασίδας?

    thrassvas says:

    Τελικά ο Βρασίδας αφέθηκε ελέυθερος το πρωί μετά από ένα καλό τσιμπούσι με τύρι και νέρο. Του 'δεσα τα μάτια στην διαδρομή μη βρει τον δρόμο του γυρισμού και είπαμε το τελευταίο αντίο σε κάτι αγροτεμάχια (σαν και αυτά που θα φυλάνε οι αγροφύλακες - αν προλάβουν χα ...!!!) μακρυά από κατοικημένες πςριοχές.