ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ

Μιας και βρίσκομαι αυτή την εποχή πάλι πίσω στα πάτρια εδάφη, είπα να ξεσκονίσω κάτι παλιά τετράδια που είχα καταθέσει τον καλλιτεχνικό μου οίστρο! Ναι, ναι...κάποτε είχα και απ' αυτό και μου έβγαινε για ένα φεγγάρι σε ποίηση ή στιχουργία (δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τι είναι αυτά που έγραφα τότε). Είχα να τα διαβάσω χροοοοοόνια, πολλά χρόνια! Είναι γραμμένα από το 1995 εώς το 1997 χώρις να είναι σίγουρο ότι οι ημερομηνίες είναι καθ' όλα σωστές. Το τελευταίο έχει id 3!!! Οπώς βλέπεις φανταστικέ αναγνώστη* αυτού του blog ο οίστρος μας τελείωσε νωρίς. Αλλά με συγκίνησα ρε γαμώτο όταν τα ξαναδιάβασα! Κοίτα που τότε σκεφτόμουνα σε αντίθεση με τώρα που το σπορ μάς φαίνεται αρκετά βάναυσο για να το κάνουμε!
Η καλλιτεχνική φλέβα δεν χτύπησε μόνο στη στιχουργική αλλά και στην ζωγραφική. Αριθμός έργων εδώ:2. Το καθένα από αυτά αντιπροσωπεύει μια περίοδο η οποία δεν θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα. Το 1ο είναι ημιτελές,σκίτσο ακόμη. Το άλλο είναι ένα αφηρημένο αλλά πολύ συγκεκριμένο για μένα. Το καθετί πάνω του έχει τη σημασία του. Το καλύτερο είναι τα χρώματα που είναι φτιαγμένο...μεταλλικά ασημένιο-χρυσό-ροζ-μπλε και κραγιόν. Ό,τι να' ναι και όλα τα λεφτά μαζί.
Το θέμα είναι ότι ζωγραφιές και στίχοι είναι είναι priceless (που έλεγε και η διαφήμιση κάποτε) για μένα. Είναι κομμάτια μου που μόνο εγώ τα αισθάνομαι, μόνο σε μένα λένε κάτι. Μόνο που ανήκουν σε μια δεκαετία και κάτι πριν. Με τα υπόλοιπα κομμάτια που είναι χαμένα πως θα την παλέψουμε θα' θελα να ξέρω...οεο?
αναγνώστης*: λέξη υποθετική και ουτοπική για το συγκεκριμένο blog. Με άλλα λόγια ανάθεμα και αν έχει διαβαστεί ποτέ!!! Δεν πειράζει...υγεία. Υγεία και αφοπλισμός. Slowly-slowly κάτι θα γίνει.

0 Responses on "ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ"