Το internet αδυνατίζει?

Μετά από αρκετές νύχτες παρέα με τον υπολογιστή, σήμερα το πρωί συνειδητοποίησα γιατί ψωμολυσσάω όταν ξυπνώ. Ξεχνάω να περιδρομιάσω τα βράδια. Οποιαδήποτε ασχολία με κρατάει πάνω από 5' μακρυά από το pc απορρίπτεται Με αποτέλεσμα να τι βγάζω με κάτι μηλαράκια (για να μπαίνω και στο κλίμα slowly-slowly) και με ό,τι δεν θέλει ζέσταμα ή φασαρία τέλος πάντων. 2 Kgr off είμαι! Ντροπή και αίσχος, το αμαύρωσα το image! Και όποιος βρει τα 2 Kgr να περιπλανιούνται άσκοπα να τα επιστρέψει παρ αυτά!
Ε, ρε γλέντια! Που να μπει και το original dsl, που να έρθει και ο mac, που να πιάσουν και οι ζέστες, οι καταιγίδες, οι παγετοί, οι ανεμοστρόβιλοι,...

1 Response on "Το internet αδυνατίζει?"

  1. Ανώνυμος says:

    πΩ πΩ! Δηλαδή ένα μήλο την ημέρα... εε εν μία νυκτι να υποθέσω ότι το κιλάκι το κάνει πέρα;;;...μήπωςε κάνεις και τίποτε άλλο και το έχεις κρυπτό υπό τον ηλιο και το φανερώνεις μόνο τις νύχτες...

    Πάντως φάε φάε μήλα... έβα θα σε φωνάζουμε!!!!...

    άσε που αισθάνομαι ότι πρέπει να είσαι κάτι σαν πακμαν!!! που τρρώει μηλαράκια.. ή κάτι σε φιδάκι... απ! εδώ κολάει το έβα..
    Αν πάντως αδυνατίζει να το προσθέσω κι εγώ στη δίαιτά μου.. ιντερνετ 12-5 το πρωί.. αλλά μετά τί γίνετε;; τί έχει μετά ύπνο ήμπουγάτσα;;... μμμμμ πρέπει να το ερευνήσω.
    προς το παρόν.... καλή και η τσιπούρα!!..